Partners

Som partner till Borås Golfklubb får du möjlighet att utnyttja den unika miljö och atmosfär som golfklubben erbjuder.

Du exponerar ditt företag mot medlemmar, gäster och andra företag som besöker klubben och kan använda anläggningen för olika aktiviteter tillsammans med affärskollegor och personal. Årligen genomförs ett antal aktiviteter för våra partners som ger dig ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter. Ett partnerskap med Borås Golfklubb kombinerar nytta med nöje. Vi har en mängd olika exponeringsmöjligheter och alternativ på partnerskap.

För att just ditt företag skall få ut så mycket som möjlig av partnerskapet skräddarsyr vi just efter dina önskemål. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vad vi har att erbjuda.

Är du intresserad så kontakta gärna Marcus Håkansson, VD/Klubbchef för mer information: marcus@borasgolfklubb.se