Kommitténs syfte och mål

Seniorkommittén arrangerar föredrag, tävlingar, regelkurs, träning samt resor för klubbens medlemmar som från och med 2024 fyllt eller fyller 50 år.

Detta gör vi för att inkludera alla, utan att särskilja på ålder samt för att bibehålla och utveckla den sociala gemenskapen. Under 2024 tävlar vi på tisdagar, från slutet på april till början på oktober.

Vi genomför även Matchcup (singel med hcp), Eclectic och utmanar till Närspelsträning på södra banans hål 1-9. Dessa utmaningar behöver inte spelas under vardagar, om man arbetar. Man bestämmer, tillsammans med sin motstånadare (avseende Matchcup), spelpartner (Ecelectic) eller själv alternativt med en vän, om man vill avseende Närspelsträning, när man vill spela.

Höstresan går till Öijareds GK den 2 september, läs mer och anmälan via nedladdnings dokument.