Tematräning med Pro Alexander Östanbäck

Välkomna till en fullspäckad temadag onsdag 29/7 2020 på Borås GK. Under dagen finns tre olika teman/träningspass att välja mellan. Du kan självklart välja att vara med på allihop eller just det temat du tycker passar dig bäst. Passen kommer att innehålla teori, praktik samt fördjupande kunskap för det aktuella temat. Träningspassen passar för alla typer av golfare och handicap.

Driver innehåll:
Grundteknik för driver. Hur gör man för att maximera sin slaglängd med drivern? Teknikfokus kring grunder, infallsvinkel, svingspår, spinn och spinnloft. Vilken driver och skaft passar mig? Utrustningscheck för varje elev.  

Bunker innehåll:
Grundteknik för ett bunkerslag, var skiljer sig från bunkerslag mot andra slag? Vilken klubba ska jag använda i bunkern och vad skiljer dom åt? "Alltid komma upp ur bunkern" blir basnivån med fokus på att kontrollera "lägsta punkten" i svingen. Vi bygger sedan på och skapar olika bollflykt och spinn för att kunna lösa alla sorters bunkerslag från olika lägen. I bunkern kommer det bli mycket fokus på ren teknikträning. 

Chip innehåll: Grundteknik för en standard-chip samt en chip med mer höjd och mindre rull. Hur formar man olika slag runt green och vilka tekniska komponenter gör detta möjligt? Hur slår man en chip med mindre rull och mer spinn? Fokus att hitta en bra grundchip att luta sig tillbaka på men också få kunskap om hur man formar olika bollflykter runt green. 
Vilken klubba ska jag ha när jag gör olika chippar? 

Varmt välkomna med er anmälan till årets temadag.
Anmälan till: alexander@borasgolfklubb.se. Senast måndag 27/7.

Max 8 deltagare per tema/träningspass (först till kvarn gäller). 

Pris: 250kr/tema, betalas i receptionen innan träningspasset. 

Vid frågor eller funderingar kontakta Alexander Östanbäck på mail eller telefon: +46 724-492159
alexander@borasgolfklubb.se

Häng med på en riktigt härlig och givande träningsdag. Varmt välkomna!
/Alexander Östanbäck