Balance golf

VÄLKOMMEN TILL BALANCE GOLF på Borås golfklubb.

Vad är Balance Golf?

Balance Golf handlar om DIG och DIN golf!

Balance Golfs helhetskoncept eftersträvar att täcka alla behov du som golfare har, oavsett om du är nybörjare, amatör eller proffs. Behoven vi kan hjälpa dig med kan vara kroppsliga begränsningar, mentala utmaningar eller spelmässiga svårigheter. Helhetskonceptet bygger på flera olika fundament. Vi har en kvalitetssäkrad modell (Balance Golfs framgångsmodell) som vi jobbar efter för att realisera golfarens dröm/mål. Denna framgångsmodell har en kundnöjdhet på 4,68 av 5 möjliga.

Vår rörelsemodell garanterar dig en skonsam och enkel svingrörelse och är anpassad efter din kroppsuppbyggnad och ditt rörelseomfång. Vi börjar alltid våra kurser med att mäta vad din kropp klarar av, det kallar vi för screening. Därefter förklarar vi Central Balans och hur du kan göra för att uppnå det.

Central Balans är en centrerad rotation runt de TRE balanspunkterna; bröstet, naveln och knän. När Du använder Central Balans blir avståndet mellan Dig och bollen lika långt. Det skapar Din ”Gyllene Triangel som ger Dig förmåga till en ren bollträff. Varje gång!

Du vill ha en ENKEL, REPETERBAR, KRAFTFULL och SKONSAM svingrörelse. Balance Golf är Din väg dit.

Vi är även ett aktivt nätverk för Klubbchefer, Golfutvecklarna och de Företag som är kopplade till klubben. Slutligen är vi en maknadsföringskanal via sociala medier där vi hjälper varandra att sprida information, inspirera golfare och öka gemenskapen bland våra Balance Golf Centers i världen.

Vi har ett väldigt unikt samarbete mellan våra Balance Golf Centers. Vi delar genuint alla våra hemligheter emellan oss, vi vågar vara oss själva och det gör att vi utvecklas tillsammans. Vi går efter benämningen #tillsammansärvistarka och #vibryrosspåriktigt.