Senior/OPAL

Kommittén arrangerar tävlingar för äldre medlemmar under spelsäsong och gör detta så att den sociala gemenskapen bibehålls och utvecklas. Tisdagen den 15/1 hade vi ett introduktionsmöte (uppstart) inför 2019.  Under perioden i slutet på januari till mars/april arranger vi en regelkurs på tisdagar, som 2019  startade tisdagen den 29/1 2019. Kursen genomförs under 10 tisdagar och avslutas med en regelpromenad (när vädret tillåter det). Under golfsäsongen (april-oktober) ordnar vi såväl singel som par- och lagtävlingar på tisdagar med s.k. shotgunstart kl. 09:30. Några extra tillfällen för träning och samvaro ordnas på och i anslutning till Teknikbanan under säsongen.  Dessutom ordnar vi resor och utbyten med och till andra klubbar/banor. Senior/Opal är dessutom en viktig resurs för klubben och dess genomförande av större tävlingar, olika arbeten på klubbens anläggning, bl.a. viss skötsel i anslutning till klubbhuset. Senior/Opal satte även upp elstängsel mot vildsvin runt hela banan för ett antal år sedan (i samband med att norra banan byggdes om), som numera även underhålls.

Ledamöter:

Lars Åslund Ordförande
Hans Höglin Vice Ordförande
Anita Skoglund Sekreterare
Paul Ericsson Tävlingsansvarig
Lillemor Lönnström Kassör
Jan-Olof Nilsson Ledamot
Anita Svensson Ledamot

Tävlingar:

Program 2019                                                   Tillbaka

Fyrkampen

PM med bestämmelser samt speldagar och kval - se nedan (pdf fil).  Deltagande klubbar i Fyrkampen är Alingsås GK, Ulricehamns GK, Borås GK och Bredareds GK.

Ansvarig från Borås GK/damer är:

Wivi Lejemark (070-440 55 80).

Ansvarig för Borås GK/herrar är:

Hans Höglin (076-778 57 57) och Johan Rohdell (072-252 10 17).

Slutställning 2018: Resultat

För Tävlingsledare: GIT Manual