Senior/OPAL

Kommittén arrangerar tävlingar, reglkurs samt resor för klubbens medlemmar, damer 50+ och herrar 55+, under spelsäsong och gör detta för bibehålla och utveckla den sociala gemenskapen. Tisdagen den 14/1 2020 var det ett introduktionsmöte inför 2020.  På tisdagar, under perioden januari-mars/april, arrangerar vi en regelkurs, som 2020 startade den 28/1. Kursen genomfördes under några tisdagar, men fick avbrytas m.h.t. Covid-19 pandemi. Under samma period erbjuds träning åtta gånger med klubbens PRO. Under golfsäsongen, med start enligt senare besked-oktober, ordnar vi såväl singel som par- och lagtävlingar på tisdagar med tidsstart eller s.k. shotgunstart kl. 09:30. Några extra tillfällen för spel och träning med samvaro under säsongen, ordnas såväl på Teknikbanan som på Södra Banan, för de med hcp 37-54.
Senior/Opal satte även upp ett elstängsel mot vildsvin runt hela banan, i samband med att Norra Banan byggdes om och som numera även underhålls med stöd av klubbens övriga kommittéer.

Ledamöter:

Lars Åslund Ordförande
Hans Höglin Vice Ordförande
Anita Skoglund Sekreterare
Paul Ericsson Tävlingsansvarig
Lillemor Lönnström Kassör
Catrin Hagerskog Ledamot
Jan Bech-Sörensen Ledamot

Tävlingar:
Preliminärt Program: 2020                                                 Tillbaka

Fyrkampen

Deltagande klubbar i Fyrkampen är Alingsås GK, Ulricehamns GK, Borås GK och Bredareds GK.

Ansvarig från Borås GK/Damer är:

Wivi Lejemark (070-440 55 80).

Resultat från fjärde och sista omgången 2019: Resultat

Ansvarig för Borås GK/Herrar är:

Hans Höglin (076-778 57 57) och Johan Rohdell (072-252 10 17).

Resultat från fjärde och sista omgången 2019: Resultat

Seniorkommitténs målsättning för 2020: Dokument