Senior/OPAL

Kommittén arrangerar tävlingar, reglkurs samt resor för klubbens medlemmar (damer 50+ och herrar 55+) under spelsäsong och gör detta så att den sociala gemenskapen bibehålls och utvecklas. Tisdagen den 14/1 2020 hade vi ett introduktionsmöte inför 2020.  På tisdagar, under perioden januari-mars/april, arrangerar vi en regelkurs, som 2020 startade den 28/1. Kursen genomförs under 10 tisdagar och avslutas med en regelpromenad. Under samma period erbjuds träning åtta gånger med klubbens PRO. Under golfsäsongen (april-oktober) ordnar vi såväl singel som par- och lagtävlingar på tisdagar med s.k. shotgunstart kl. 09:30. Några extra tillfällen för spel och träning med samvaro ordnas såväl på Teknikbanan samt spel för de med hcp 37-54 på södra banan under säsongen. Senior/Opal satte även upp ett elstängsel mot vildsvin runt hela banan för ett antal år sedan (i samband med att Norra Banan byggdes om) och som numera även underhålls (även med stöd av klubbens övriga kommitter).

Ledamöter:

Lars Åslund Ordförande
Hans Höglin Vice Ordförande
Anita Skoglund Sekreterare
Paul Ericsson Tävlingsansvarig
Lillemor Lönnström Kassör
Catrin Hagerskog Ledamot
Jan Bech-Sörensen Ledamot

Tävlingar:
Preliminärt Program: 2020                                                 Tillbaka

Fyrkampen

Deltagande klubbar i Fyrkampen är Alingsås GK, Ulricehamns GK, Borås GK och Bredareds GK.

Ansvarig från Borås GK/Damer är:

Wivi Lejemark (070-440 55 80).

Resultat från fjärde och sista omgången 2019: Resultat

Ansvarig för Borås GK/Herrar är:

Hans Höglin (076-778 57 57) och Johan Rohdell (072-252 10 17).

Resultat från fjärde och sista omgången 2019: Resultat

Seniorkommitténs målsättning för 2020: Dokument