Seriespel 2021

Vinnande laget D50: Mari Andreasson, Ann Bolin, Madeleine Carlsson, Agneta Johansson ,Helena Hoff

Då var årets seriespel färdigspelat för i år. Hela 8 av våra lag gick till finalspel på olika banor efter bra spel. Pandemin satte sina spår även i år då de två första omgångarna ej spelades. Under finalspelet lyckades D50 bäst och stod som vinnare efter bra spel. DM spelades i samband med seriespelet och där lyckades Borås få 3 medaljplatser men tyvärr ingen vinnare.

Redovisning:

D30    4:a
D50    1:a
D60    2:a
D70    4:a

H22    4:a
H60    2:a
H70    4:a
H75    8:a

Individuellt:

D30                  Maria Blomqvist             Silver
D60                  Helen Wikström             Brons
H60                  Kjell Fasth                     Brons

Inför 2022 tittar VGF över spelformerna för seriespelet. Några klubbar har haft problem att få ihop lag. Det finns förslag att minska lagen med någon spelare samt införa bästboll vid något tillfälle. Coacherna har tagit del av förslagen och klubben återkommer inför 2022 om det blir några ändringar.

Mvh,
Kjell Fasth