Platsannons säsongspersonal banan

Borås golfklubb tillhör en av Västsveriges bästa golfanläggningar. Vi har 36 hål och en väl tilltagen träningsanläggning.

Nu söker vi: Säsongspersonal till banan, säsongen 2021.
Vi söker helst dig som genomgått grundutbildning i banskötsel (GUB) eller motsvarande. Alternativ 2 års erfarenhet av arbete inom banskötsel, eller genomgången lantbruksskola.
Sökande med liten eller ingen erfarenhet är välkomna att söka, då vi ser mycket till dina personliga egenskaper. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Du kommer att jobba i en grupp om ca 15 personer.
Då vi har ett serviceyrke är det mycket viktigt att du kan hantera kunder på ett bra sätt.
Vi vill att du är glad, noggrann, ansvarstagande, lojal, flexibel och maskinintresserad. Du ska även ha bra handlag med människor, vara kreativ, vara morgonpigg och tycka om högt tempo, arbeta i varierande väder och ett plus är om du har erfarenhet av golf.

Välkommen att skicka din ansökan senast den 22/3 till:
Banchef
Leif johansson
banan@borasgolfklubb.se

Besök gärna vår hemsida www.borasgolfklubb.se eller kontakta Leif direkt på 070-9657065 för mer information