Out of Bounds plockar bollar även 2020

"Hej alla golfare på Borås GK!

 

Vi har sedan tidigare ett samarbete med Out of Bounds Sweden AB som är ett av Europas ledande företag inom återvinning av golfbollar. År 2019 så plockade deras dykare upp 5750 st golfbollar i våra vattenhinder och i år har vi glädjen att välkomna dykarna igen! Det är ett fantastiskt bra arbete för vår miljö, samtidigt som klubben dessutom får betalt för varje upplockad boll. Här kommer kort information från Out of Bounds:

 

I Sverige spelades enligt Svenska Golfförbundet strax över 8 200 000 golfrundor år 2019. Med tanke på hur många bollar varje spelare slår bort under en runda så blir omfattningen av antalet bollar som samlas i dammarna väldigt stor. Det tar mellan 100 - 1 000 år för en golfboll att brytas ner i naturen, där kemikalierna skadar miljön under hela nedbrytningen. Out of Bounds dykare är mycket erfarna och effektiva när de arbetar i golfbanans olika vattenhinder. Med professionell utrustning och en slimmad organisation återvinner vi ungefär 2 000 000 golfbollar bara i år. Vi är stolta över den insatsen men vet att vi fortfarande har en lång bit kvar innan alla bollar som slås bort återvinns. Vi väldigt glada över det fina samarbetet med Borås GK och ser fram emot att besöka er under året!

 

På vår webbplats kan du läsa mer om hur vi efter dykningen tvättar, sorterar och säljer golfbollarna tillbaka till dig som golfspelare. Vi sorterar i dagsläget upp bollarna i ungefär 300 olika märken och modeller. Dessa kan köpas direkt på webbplatsen med leverans inom 1-2 dagar. Är du osäker på vilken golfboll som egentligen passar dig bäst så får du kostnadsfri expertrådgivning av våra bollproffs. Vi har dessutom en guide på webbplatsen som hjälper dig att göra det bästa valet av golfboll.


Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig till oss på 0300 – 32 34 70, på    info@out-of-bounds.se eller i chatten på vår webbplats:    https://www.out-of-bounds.se/r-borasgk

"

Kommentarer