Info från klubben

Hej!

Hoppas du haft en riktigt fin sommar med både golf och ledighet.

På klubben har det varit full aktivitet som sig bör. Sedan Borås Ladies Open har vår Norra Bana varit i ett fantastiskt skick, något vi fått mycket beröm för från medlemmar, gäster och delatagare i juniortävlingar, golfveckan och inte minst under Hickory SM som spelades förra helgen. Just Hickory SM satte återigen Borås Golfklubb på golfkartan och i länken kan ni läsa ett reportage från Svensk Golf. http://www.svenskgolf.se/artiklar/artiklar/20160810/hickory-sm-avgjordes-i-helgen

Det är mycket som känns positivt just nu. Båda banorna är superfina och vi har välkomnat  184st nya  medlemmar till klubben i år. Våra ideella gör ett fantastiskt jobb med områden kring klubbhus och bana, håller rent och rensat kring vildsvinsstängslet, ställer upp i vått och torrt som funktionärer för tävlingar och gör det alltid med glädje och stolthet. Återigen ett stort tack till er och att ni bidrar till den sköna stämningen som finns på klubben.

Jag vill också passa på att börja påminna dig som hade ett lån på 8 000kr eller 6 000kr och ännu inte har köpt ut din extra spelrätt att sista datumet för detta är den 31/12-2016. Spelrätten skall precis som tidigare vara kopplad till ett medlemskap. Har du funderingar kring detta är det bara att höra av dig till kansliet så hjälper vi dig.

Jag önskar även hjälp från dig som medlem. Vi har pratat om det många gånger innan men tyvärr så kvarstår problemet. Jag fortsätter att laga mellan 4-7 nedslagsmärken per green när jag är ute och spelar, både på Norra och Södra banan och bankillarna ser varje morgon ett 10-tal olagade nedslagsmärken per green. Dessutom spenderade 2 bankillar 4 timmar var med att kratta bunkrar i fredags morse!  Dvs 8 timmar lades på något vi själva som medlemmar borde ägna oss åt. Tänk vad mycket vår banpersonal skulle kunna förbättra och förfina på vår anläggning om de slapp göra jobbet vi som spelare borde göra. Så snälla se till att laga nedslagsmärken och kratta bunkrar.

Jag vill även passa på att slå ett slag för KM som spelas till helgen 20-21:e. Det spelas flera olika klasser, även KM med hcp, du hittar all info under tävlingar på hemsidan eller på min golf.

Har du släkt eller vänner som funderar på att bli medlemmar i Borås golfklubb kan de nu gå in i klubben till ett förmånligt pris (60% rabatt på spelavgiften).

Reine och Raimo har en hel del inplanerade kurstillfällen med alla moment du kan tänkas behöva för att slipa ditt golfspel. Hör av dig till kansliet om du vill veta mer eller vill anmäla dig.

Och glöm inte att gilla oss på Facebook J

Mvh Maria