Årets Matchspel

Inbjudan

Matchcuper 2019 – Borås Golfklubb

Alla medlemmar i Borås GK, med officiellt handicap (upp till 36,0), har möjlighet att anmäla sig och spela en eller flera klasser i 2019 års matchcuper.

Matchcuperna genomförs i följande klasser, enligt nedan om tillräckligt många anmäler sig.

• Matchcup singel, 18 hål med handicap (minst 16 anmälda).
  • Matchcup singel, för juniorer med handicap (minst 8 anmälda). Officiellt (upp till 36) eller klubbhandicap (37 - 54). En gemensam klass för pojkar och flickor.
  • Matchcup Damer, Fyrboll/Bästboll (4BB). 18 hål med hcp (minst 8 lag anmälda).
  • Matchcup Herrar, Fyrboll/Bästboll (4BB). 18 hål med hcp (minst 8 lag anmälda).

Vid mindre än 8 lag anmälda läggs Dam- och Herrklassen ihop.

• Klubbmästerskap match/singel – Herrar. 18 hål utan hcp (minst 8 anmälda).
  • Klubbmästerskap match/singel – Damer. 18 hål utan hcp (minst 8 anmälda).

Notera att i år gäller även British Golf Collectors Society för Hicoryspelare, dvs. Hickoryspelare erhåller extraslag i ovanstående handicapklasser. Mer information kommer när spelprogrammet är klart.

Kan endast göras via denna länk: Anmälan

OBS!

I samband med att jag anmäler mig till tävlingen, godkänner jag att mitt golf-id, min hcp,
min e-postadress och mitt telefonnummer får publiceras på anmälningslistor, i startlistor och
i resultatlistor.

Startavgiften ska vara betald senast fredagen den 17/5.

Betalningen är per tävling (således en gemensam betalning för 4BB).

Viktigt!
Om avgiften inte är betald, kommer deltagare inte att lottas in i spelschemat.
Det räcker alltså inte med anmälan!

Avgiften betalas i Receptionen.

Om en eller flera klasser utgår på grund av för få anmälda, återbetalas den.

Startavgiften går oavkortat till resp prisbord och är 100 kr/klass och lag

Lottning.

Lottning görs efter sista anmälningsdagen.

Spelschema mailas ut till deltagarna, anslås i klubbhuset samt på hemsidan senast 21/5.

Första omgången börjar den 22/5 och avslutas prel. senast 28 juni.  Finalerna i alla klasser skall vara spelade senast vid höstens medlemskväll som är i oktober. Då sker även prisutdelning.

Notera: Hur lång respektive spelomgång blir, beror på hur många som anmäler sig. Med spelomgång menas den tid man har på sig att komma överens om speldag och bana med sina motståndare samt genomföra matchen.

Övriga bestämmelser.

Kommer att framgå då lottning är genomförd, bl.a. avseende spelperioder, ansvar för att samordna speldag/datum, starttider, bana samt hur man räknar erhållna/givna slag m.m.  Dessa bestämmelser kommer mailas anmälda spelare samt finnas tillgängliga på anslagstavla i Klubbhuset.

Välkommen med din anmälan!

Arne Öhrström

(Tävlingsledare)