JUNIOR- och ELITTRÄNING 2022

Då har första Craft Junior Trophy spelats

Sex glada juniorer träffades och spelade i fredags Craft Junior Trophy, Osten var på plats och grillade samt delade ut priser till alla deltagarna. Den 20 maj går nästa tävling av stapeln. Glöm inte att anmäla er!


Hej och välkomna alla nya som gamla juniorer till ett nytt spännande golfår! 

För att delta i våra gruppträningar måste ni anmäla er på vår hemsida. I formuläret väljer ni alltså den nivån som passar er bäst utefter er egen ambitionsnivå. Det finns ”Golfäventyret” för de allra minsta till Elitträning för de som satsar stort. 

Elit och de äldre juniorerna har redan startat sin träning och vi välkomnar Team Orange, Grön och Svart att starta sin säsong den 8 Mars (vecka 10). 

Säsongen är indelad i en vår- och en hösttermin. Vårterminen avslutas vecka 25 för Team Svart, Grön och Orange med McDonaldslägret, för att sen starta upp igen vecka 33.
För Team Brun, Elitjuniorerna och Eliten blir det uppehåll efter respektive seriespel, för att sedan starta upp höstterminen igen vecka 33.

För anmälan:
Gå in på hemsidan under Junior och Elit, där ni hittar knappen träningsanmälan och fyller i era uppgifter. Var ni med i en träningsgrupp förra året behöver ni bara fylla i de obligatoriska uppgifterna. Och för er som inte tränat i någon grupp tidigare så behöver allt fyllas i.

 

Föräldrar:

Nu blir det lättare att engagera sig som föräldrar i barnens golfutveckling. 

Respektive grupp behöver föräldrar som är gruppansvariga som kan hjälpa till att utveckla träningen på ett eller annat sätt. Det är angenäma uppgifter utan större belastning eller tidsåtgång. Anmäl ditt intresse så tar juniorkommittén kontakt med dig.

 

Juniorkommittén önskar er välkomna till årets knatte-, junior- och elitträning på Borås GK!!