Junior- och Elitverksamheten

Välkomna till Borås Golfklubbs Junior & Elit verksamhet.

Vår verksamhet omfattar allt från nybörjare till elitspelare, socialt spel eller tävling och att ha jätteroligt.

På Borås GK är alla juniorer välkomna och vi har anpassade grupper för just dig, vill du komma och prova på så bjuder vi dig på 2 tillfällen för att se om du vill bli en golfare.

Alla får lära sig grunden i golf och regler samtidigt som man lär sig att ta hänsyn till varandra och ha kul. Känner du för att ta ditt spelande till nästa nivå och tävla så finns grupper för detta samt stöttning i ditt tävlande.

Vår VISION

Borås GK skall vara en av Västra Götalands bästa junior & Elit klubbar.

Vår MÅLSÄTTNING

Borås GK skall ha en tydlig idrottsprofil och stödja tävlingsverksamhet på både bredd- och elitnivå. Träningsmöjligheter och träningsområden och träningens kvalitet skall vara i toppklass och motsvara vår idrottsprofil. Borås skall upplevas som en klubb som har ett gott rykte i juniorsammanhang.

Vår VÄRDEGRUND

Alla våra ungdomar & Elit spelare skall trivas och känna trygghet och glädje med sin golf. Följande ledord utarbetade och skall utmärka vår verksamhet:

• Positiv
  • Respekt
  • Energi
  • Ansvar
  • Laganda
  • Generös

Våra träningsgrupper 2021.

Team Svart födda 10-11

Team Grön födda 08-09

Team Orange födda 06-07

Team Brun födda 06-07

Team Borås Junior Elit 15-21

Elitlag Damer

Elitlag Herrar

Våra Tränare:

Raimo Sjöberg

Alexander Östanbäck

Samt juniorer från vårat elit Team som ledare.