Boende

Ställplats
Vi erbjuder ställplatser för både husvagn och husbil. Ställplatserna är i direkt anslutning till parkeringen vid klubbhuset. Både gräsyta och asfalt finns.
Det finns elutag vid platserna och anmälan sker till receptionen vid ankomst. Det finns tillgång till dusch och toalett i klubbhuset för besökare.

Pris:

1 natt (utan golf)

1 natt (med golf)

4-7 nätter  10% rabatt
>8 nätter  15% rabatt

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta och med att komma till rätta!

Vita Vilan - Vandrarhem/B&B

Bo direkt vid första tee i vårt lyxiga vandrarhem/B&B. Vita Vilan har fem dubbelrum samt ett rum med 3 bäddar, kök för självhushållning, matsal och samlingsrum.
Villan är från 1902 men har totalrenoverats i lantlig stil som bevarar husets karaktär.

Rumspriser:  Dag 1-3 dag 4 -
Dubbelrum  1100 kr/natt 950 kr/natt

Det går också bra att boka hela huset till ett sällskap (max 14 pers). Man har då kök och gemensamhetsutrymmen för sig själva.
Pris: 7 000 kr/dygn

I priset ingår sängkläder, handduk och städning. Vill man köpa till frukost så går det att ordna med restaurangen.

Golfpaket från 1095 kr/person.

Kontakta receptionen för mer information eller bokning info@borasgolfklubb.se eller 033-250250

Golfpaket

Vi samarbetar med nedanstående hotell som du kommer att trivas på och som gör det lilla extra när det kommer golfare till staden.

Quality Hotel Grand Borås

Förstaklasshotell mitt i stan. Restaurang och nattklubb. 158 rum, varav 4 är sviter. Telefon 033-7990000

Börshults Gård

Börshult Gård är perfekt för sällskapet som efter golfen vill koppla av i lantlig miljö. Gårdshotellet har anor från 1836 och är inrett i sekelskiftesstil. Koppla av med bastubad vid sjön, insup fågelsången och avsluta dagen med en god middag.

Comfort Hotel Jazz

Trivsamt familjehotell med med utmärkt läge i centrala Borås. Pub och restaurang. 97 rum.Telefon 033-7994500