Företagsgolf

Framgångsrika företag är duktiga på att vårda sina relationer med kunderna. För många har företagsgolf blivit ett självklart verktyg i detta arbetet. Härlig natur och avkopplande miljö gör golfen unik, det är i få andra sammanhang du har chansen att samla dina affärsbekanta under så många timmar och ha kul. Borås Golfklubb hjälper dig att forma dagen så att det blir en positiv upplevelse för alla som är med. 

På Borås Golfklubb kan du välja mellan två banor, Norra och Södra banan. Normalt genomförs företagsgolf med shotgunstart, vilket innebär att alla deltagarna placeras ut på olika hål, startar samtidigt och avslutar samtidigt. Förtäring och prisutdelning kan ske direkt efter avslutat spel. Max antal startande är 72. Vanligen spelar man singeltävling, men det är allt mer populärt med olika former av lagtävlingar med deltävlingar utefter banan.

Norra Banan: Passar alla och utmaningen är på och runt greenerna. Greenfee och resultatservice ingår. 

Pris per deltagare: 550 kr (495 kr partner).

Södra Banan: Lite kortare och smalare än Norra Banan. Premierar raka slag och strategiskt tänkande. Lämplig för 18- eller 9-håls Företagsgolf. Greenfee och resultatservice ingår. 

Pris per deltagare: 450 kr (350 kr partner).

Anders Rowell, Partner- och marknadsansvarig. 
Mail: marknad@borasgolfklubb.se 
Mobil: 0705-258925