Företagare se hit!

Som partner till Borås Golfklubb får du möjlighet att utnyttja den unika miljö och atmosfär som golfklubben erbjuder. Du exponerar ditt företag mot medlemmar, gäster och andra företag som besöker klubben och kan använda anläggningen för olika aktiviteter tillsammans med affärskollegor och personal.

Årligen genomförs ett antal aktiviteter för våra partners som ger dig ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter. 

Ett partnerskap med Borås Golfklubb kombinerar nytta med nöje.

Vi har en mängd olika exponeringsmöjligheter och alternativ på partnerskap.
För att just ditt företag skall få ut så mycket som möjlig av partnerskapet skräddarsyr vi just efter dina önskemål.

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vad vi har att erbjuda.

Är du intresserad kontakta: Anders Rowell, partner- och marknadsansvarig  
mail: marknad@borasgolfklubb.se
mob: 0705-258925

Företagsgolf

Framgångsrika företag är duktiga på att vårda relationer. För många har företagsgolf blivit ett självklart verktyg i detta arbetet. Härlig natur och avkopplande miljö gör golfen unik, det är i få andra sammanhang du har chansen att samla dina affärsbekanta under så många timmar och ha kul. Borås Golfklubb hjälper dig att forma dagen så att allt flyter utan onödiga avbrott. 

På Borås Golfklubb kan du välja mellan två banor. Normalt genomförs företagsgolf med shotgunstart, vilket innebär att alla deltagarna placeras ut på olika hål, startar samtidigt och avslutar samtidigt. Förtäring och prisutdelning kan ske direkt efter avslutat spel. Max antal startande är 72. Vanligen spelar man singeltävling, men det är allt mer populärt med olika former av lagtävlingar med deltävlingar utefter banan.

 

Företagsaktiviteter

En företagsaktivitet på Borås Golfklubb förenar nytta med nöje. Ta med dina kunder eller personal ut på landet, fast ändå bara 10 minuter från Borås centrum och bjud på en annorlunda upplevelse. 

Det spelar ingen roll om du är golfare eller inte, här skapar vi aktiviteter för alla. Med golfen som bas, fast lite mindre allvarligt, använder vi Pulsen Golfcenters träningsanläggning och korthålsbana på annorlunda sätt.

Golfen är ett optimalt verktyg för att svetsa samman gänget. Gör ett avbrott från det traditionella kund-/personalarrangemanget och prova på golf. På korthålsbanan kan olika former av lagspel förekomma. Att spela scramble innebär att alla får slå oavsett kunskap och ändå bidra till laget. Garanterat många skratt. Olika former av puttningtävligar i lag eller singel, stationsgolf där man får slå lite olika typer av slag mot uppsatta mål brukar uppskattas. En bra start på ett arrangemang är att slå bollar från matta för att få in känslan. Ta hjälp av golfare på ditt företag som visar, eller anlita någon av klubbens tränare.

Runda av med segeröl och en bit mat på Golfrestaurangen eller Golfcaféet.

På Pulsen Golfcenter har du tillgång till konferenslokaler, om du dessutom vill ha en stund för samtal och information.

Tävlingssponsor

Att vara Tävlingssponsor är ett sätt att synas och marknadsföra sitt företag under en dag på Borås Golfklubb. Du står som värd för en klubbtävling under säsongen, en tävling som planeras in av Borås Golfklubbs tävlingskommitté och som finns med i det officiella tävlingsprogrammet för året.

Vi ger dig möjlighet att synas och exponera ditt företag med olika erbjudanden, reklamarrangemang och aktiviteter, i gengäld bidrar du med ett prisbord som motsvarar 10.000 kronor.

Du bestämmer själv hur du vill utnyttja dagen, men vår förhoppning är att du skall synas och i förlängningen skapa nya affärsmöjligheter. Borås Golfklubb tar hand om allt det praktiska, dvs. lottning, utlämning av scorkort och resultatservice och prisutdelning.

Branscher som har varit eller är Tävlingssponsorer på Borås Golfklubb är dagligvaruhandel, klädföretag, olika tjänsteföretag, gym och skönhetsalonger. Finns du bland dessa eller har du produkter som lämpar sig på ett prisbord är detta en möjlighet att synas för just ditt företag.

Konferens på Borås GK

På Borås Golfklubb finns lugnet och miljön för en lyckad konferens. Vi kan ta emot upp till 80 personer vid ett och samma tillfälle.

På Pulsen Golfcenter finns den största lokalen som rymmer 80 personer i biosittning, 50 personer i skolsittning och 30 i U-formation. Lokalen är utrustad med all nödvändig teknik och ligger i direkt anslutning till Golfcafé och golfklubbens träningsanläggning. Cirka 250 meter, på behagligt promenadavstånd, ligger Golfrestaurangen med plats för 110 personer. Här serveras dagens lunch, á la carte och specialkomponerade måltider.