Nyhetsbrev 2023-01-27
Hej! 

Vilken härlig vinterdag vi har här på klubben idag och vad kul det är att se hur många människor som hittar ut till oss under dagarna. I veckan som gått har det varit fullt med aktivitet på klubben med bl.a. golfträning, simulatorspel, demodag med Cobra, regelutbildning och HLR-kurser mm. Och nu när jag sitter och skriver detta så ser jag en grupp medlemmar som ska ut och spela på vinterbanan i det vackra vädret. Underbart!

I år är det en hel del som ändras med faktureringen, bland annat eftersom Golfens IT-system (GIT) håller på och genomför en mycket omfattande ombyggnad. Vi vill med detta mail bara påminna om att era medlems- och spelavgifter ligger upplagda i MinGolf och att de förfaller till betalning 31 januari. Det finns olika betalningsalternativ när man klickar på "obetalda avgifter". Vi kan i och med det nya systemet tyvärr inte erbjuda autogiro längre, men möjlighet att delbetala via Swedbank Pay finns. Klickar man på Swedbank Pay så kommer även andra alternativ upp, t.ex. direktbetalning, kortbetalning och Swish. Kanske en självklarhet för de flesta, men värt att påpeka ändå, om man väljer det alternativet med delbetalning så tillkommer bankens avgifter + ränta.

Det går också bra att delbetala sina avgifter med hjälp av MoreGolf Mastercard.  

Avslutningsvis kan man genom att klicka på "skapa faktura" göra en egen faktura och ladda ner till sin dator. Sedan betalar man till klubbens bankgiro som vanligt.

Det är dom alternativen som finns, tycker man att det här är för krångligt eller om man saknar sin faktura/har fel inloggningsuppgifter så kontakta kansliet. Vi hjälper självklart till!  

info@borasgolfklubb.se
 

033-250250 (telefontid tis - tors mellan kl 9 - 14). 

Ha nu en härlig helg och svinga lugnt!

Mvh Marcus