Nyhetsbrev 2021-01-22
Hej alla medlemmar,

Först och främst vill jag och all personal önska en god fortsättning på det nya året.
Nu har vi lagt 2020 bakom oss och kan se fram mot en lite ljusare tid och en ny fantastisk golfsäsong. Även om det just nu känns väldigt avlägset med golfspel när det faller stora snöflingor utanför fönstret, så är det faktiskt bara 65 dagar kvar till sommartid och snart har vi sol och gröna greener igen. Det ser vi fram mot!

Nedan följer lite aktuell information.

Mvh Marcus

Vattenarbete
På måndag 25/1 påbörjar vi ett arbete med att säkerställa kvalitén på vårt dricksvatten.
En rad åtgärder måste göras och kortfattat så kommer vi att sanera och klorera vår brunn och alla ledningar. Vi installerar nya filter och passar också på att flytta in hela vattenanläggningen med filter/pumpar mm från Vita Vilan in i klubbhuset. Detta innebär såklart att det blir lite "stökigt" med avstängt vatten och toaletter under v.4. I klubbhuset kommer allt att vara stängt och på Pulsen kommer det att finnas alternativ med toalett utomhus, vatten i dunkar osv.

Öppettider Kansli
Under lågsäsong har vi öppet kansliet tis, ons och torsdagar mellan kl. 9-13. Det går självklart bra att maila till oss på info@borasgolfklubb.se
Just nu är det många frågor kring medlemskap och fakturering. Vi hantera alla frågor, men snälla ha lite översikt med att det kan ta lite tid. Vi jobbar/svarar så fort vi bara kan.

Träning inomhus
Vi har fortsatt öppet vår inomhuslokal för träning, men var vänlig och följ de allmänna råden och restriktioner som råder. Vi har mätt upp lokalerna och satt upp informationsksyltar om hur många man får vara inne i lokalen samtidigt. Var vänlig och respektera maxantalet och fortsätt att hålla avstånd. Handsprit finns vid entrén, samt vid flera ställen i lokalen. Stanna hemma om du känner dig dålig!