Hej!

Slutet av oktober och utesäsongen går mot sitt slut. Men under hösten och vintern kommer innesäsongen få ett helt nytt och spännande upplägg.
Vi har under en längre tid fört diskussioner med en entreprenör som nu kommer starta upp verksamhet i våra lokaler i Pulsen Golfcenter. En del av er känner säkert till Jef Carr som har lång erfarenhet av att jobba med simulatorer och FlightScope.

Jef kommer med start under november att erbjuda medlemmar och gäster möjlighet att hyra utrustning för träning och spel. Han kommer även starta ligaspel där man anmäler lag och tävlar mot varandra i simulatorer. Under vår och sommar kommer möjligheten finnas att hyra FlightScope på rangen och mycket mer.

Vi är väldigt glada i att ha landat i det här samarbetet då det ger medlem såväl som gäst en möjlighet att träna och spela golf på ett helt nytt och modernt sätt. Vi som klubb har ett långsiktigt mål att vara en modern golfanläggning och känner att detta ligger helt rätt i tiden och ser fram mot en fartfylld höst och vinter på Pulsen Golfcenter.

Detta betyder också att caféet på rangen inte längre kommer drivas i klubbens regi.

Jef kommer med start nu till helgen börja förbereda och starta upp sin verksamhet, cafédelen inkluderad, och beräknar vara fullt igång den 16:e november. Bokningen för simulatorer öppnar dock redan nästa fredag den 8:e november.

Mer information om hur man bokar, priser m.m. kommer presenteras på klubbens sociala medier samt på hemsidan inom kort.

Trevlig helg

Mvh Maria