Hej!

Den senaste perioden har det varit både kallt och blött. Det har samlats mycket fukt i ytorna vilket gjort att vi luftat både greener och fairways. Både Norra och Södra banan är nu stängda för säsongen. Vinterbanan på Södra är öppen för spel. Även teknikbanan och rangen är öppen.

Då vi går in i en tillfälligt lugnare period kommer kansliets telefontider från och med nu vara tisdag till torsdag kl. 10-13.

Ni som varit på klubben har säkert sett att det hänt en hel del med den nya övningsbunkern och övningsgreen vid Pulsen. Om vädret tillåter kommer arbetet med själva greenytan vara klar inom någon vecka. Påfyllnad av sand sker senare och planen är att öppna upp området för träning till våren.

I inomhushallen håller Jef för fullt på att förbereda lokalerna med simulatorer och Grand Opening för verksamheten kommer vara den 16/11 kl. 10-14.
Då kommer medlem som gäst ha möjlighet att prova simulatorer och även få en visning på hur man kan använda dem samt hur man går tillväga för att boka och mycket mer. I samband med detta kommer shopen ha öppet med specialerbjudanden. Så boka in den 16/11 redan nu.
Vi tittar även på olika varianter av webbaserade bokningssystem för både simulator och lektioner samt kommer skapa en flik på hemsidan under träning där man kommer kunna läsa mer om simulatorer, uthyrning, träning osv.

Vill även passa på att påminna om årsmötet som hålls den 28/11 kl. 18:30 på Sagateatern i stan. Det blir information om klubben och planer för nästa år, det kommer röstas om inkomna motioner samt valberedningens förslag på styrelse. Vi vill gärna vara många på årsmötet så vi hoppas att du kommer. Kompletta handlingar kommer finnas tillgängliga i kansliet och på hemsidan senast den 21/11.

Med önskan om en trevlig helg!

Ps. Glöm inte att gilla oss på Facebook och vårt instagramkonto boras_gk

Mvh Maria
Klubbchef Borås Golfklubb