Just nu på BsGK

Följ vad som händer inom och runt klubben, evenemang, tävlingsresultat, utvecklingsprojekt och mycket mer.

Att vara medlem

Klubbverksamheten är bred och omfattar alla åldrar. Borås Golfklubb värnar om miljön, allas rätt att få spela och att golfen skall vara en avkopplande och lustfylld upplevelse. Borås Golfklubb är ett varumärke som vi är stolta över och som vi medlemmar skall vårda.

Var och en har ansvar och är delaktiga i att skapa klubbkänsla samt hjälpa till så att gäster och nya medlemmar känner sig välkomna till Borås Golfklubb.

Banor & anläggning

Att vara medlem i Borås Golfklubb, eller om du besöker klubben som gäst, innebär att du har tillgång till en golfanläggning av yppersta kvalitet. Du kan variera ditt golfspel och utveckla det genom att alternera mellan våra tre banor. Alla med sin speciella profil och charm.

Norra Banan

18 utmanande golfhål – de flesta av parkkarraktär, belägna i angränsande blandskog.

Södra Banan

Banan är kuperad och smal, vilket premierar raka slag & ger vinnarläge till den som spelar strategiskt.

Pulsen Golfcenter

En av Västsveriges bästa träningsanläggningar med allt du kan tänka dig för att utveckla ditt golfspel.

Shop

Rätt utrustning och sakkunnig hjälp påverkar ditt spel. Vi är utbildade att ge tips och råd om val kring utrustning.

Restaurang Östra Vik

Njut av god mat i lugn miljö, alla dagar, hela veckan. Här träffas alla, både golfare och icke golfare. Umgås, äter och kopplar av.

Vandrarhem Vita Vilan

Bo direkt vid första tee i vårt fina vandrarhem/B&B. Vita Vilan har fem dubbelrum samt ett rum med 3 bäddar, kök för självhushållning, matsal och samlingsrum.

Våra partners

Som partner till Borås Golfklubb får du möjlighet att utnyttja den unika miljö och atmosfär som golfklubben erbjuder. Nedan ser du våra fantastiska partnerföretag som involverar sig i klubben på olika sätt.