Senior/OPAL

Kommittén arrangerar tävlingar för äldre medlemmar under spelsäsong och gör detta så att den sociala gemenskapen bibehålls och utvecklas. Tisdagen den 15/1 har vi ett introduktionsmöte (uppstart) inför 2019.  Under perioden i slutet på januari till mars/april arranger vi en regelkurs på tisdagar, som 2019 kommer att starta tisdagen den 29/1 2019. Kursen genomförs under 10 tisdagar och avslutas med en regelpromenad (när vädret tillåter det). Under golfsäsongen (april-oktober) ordnar vi såväl singel som par- och lagtävlingar på tisdagar med s.k. shotgunstart kl. 09:30. Några extra tillfällen för träning och samvaro ordnas på och i anslutning till Teknikbanan under säsongen.  Dessutom ordnar vi resor och utbyten med och till andra klubbar/banor. Senior/Opal är dessutom en viktig resurs för klubben och dess genomförande av större tävlingar, olika arbeten på klubbens anläggning, bl.a. viss skötsel i anslutning till klubbhuset. Senior/Opal satte även upp elstängsel mot vildsvin runt hela banan för ett antal år sedan (i samband med att norra banan byggdes om), som numera även underhålls.

Ledamöter:

Lars Åslund Ordförande
Hans Höglin Vice Ordförande
Anita Skoglund Sekreterare
Paul Ericsson Tävlingsansvarig
Lillemor Lönnström Kassör
Jan-Olof Nilsson Ledamot
Anita Svensson Ledamot

Tävlingar                                                         Tillbaka

Fyrkampen:

Deltagande klubbar i Fyrkampen är Alingsås GK, Ulricehamns GK, Borås GK och Bredareds GK.

En tävling spelas på respektive klubbs bana.
Lagmedlemmarna väljs ut efter resultaten från vissa singeltävlingar.

Deltagarna i damernas tävling är 55+. 10 spelare ingår i laget och de 8 bästa resultaten räknas.

I herrarnas lag deltar H65/H75. 20 spelare ingår i laget och de 18 bästa resultaten räknas.

Tävlingsdagar Damer 2019:

Banor/klubbar och speldagar beslutas senare.

Borås Dag enligt senare beslut
Ulricehamn Dag enligt senare beslut
Bredared Dag enligt senare beslut
Alingsås Dag enligt senare beslut

Slutställning 2018: Resultat

Ansvarig från Borås GK från 2018
Wivi Lejemark 0704-405580

Tävlingsdagar Herrar 2019:

Banor/klubbar och speldagar beslutas senare.

Borås Dag enligt senare beslut
Ulricehamn Dag enligt senare beslut
Bredared Dag enligt senare beslut
Alingsås Dag enligt senare beslut

Slutställning 2018: Resultat

Ansvarig från Borås GK 2019.
Hans Höglin och Johan Rohdell.