Informationsträff med Senior OPAL

Klubbens Seniorkommitté; Senior OPAL inbjuder damer som fyller 50, eller mer och herrar som fyller 55, eller mer under 2019, som har klubb-HCP (37-54) och grönt kort, till en informationsträff tisdagen den 8/1 kl. 18:00. Plats: Pulsen Golfcenter.

Då kommer vi att presentera seniorkommitténs verksamhet och vad vi gör för att vi skall trivas på klubben samt höra om det är något vi kan hjälpa till med.

Vi kommer också att presentera våra planer för nästa år och höra om ni har några frågor och funderingar om klubbens olika verksamheter.  Vi vill även kunna erbjuda er att spela med någon i Seniorkommittén och som kanske kan vara ett stöd (t.ex. som fadder).

Vi kommer även att informera om uppstartsträffen, för 2019-års verksamhet, som vi kommer att ha tisdagen den 15 januari kl. 10.00.

En inbjudan har sänts tidigare, men inte nått alla, då några saknar e-postadress.
Jag hoppas på ett svar om du har för avsikt att komma och ta del av vår verksamhet.

Vi önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt år.

Välkomna

Lars Åslund