Boende

Borås Golfklubb erbjuder dig ett flertal alternativ till boende när du kommer och besöker oss

Utforska Borås:
Det finns mycket att göra i Borås med omnejd. Under Se och göra finns länkar till hela utbudet.

Boende på klubben

Husvagn/husbil

Husvagnsparkeringen finner du vid den gamla drivingrangen. Förbi klubbhuset och längst ner på parkeringsplatsen. Både gräsyta och asfalt.

Det finns elutag och anmälan sker till receptionen vid ankomst och kostnaden är 80 kr per dygn för de som spelar golf på Borås Golfklubb. Kostnaden för ickegolfare är 150kr per dygn. Det finns tillgång till dusch och toalett i klubbhuset.

Mer information om klubben och Borås med omgivning finner du här på hemsidan, via länkar och genom kontakt med receptionen.

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta och med att komma till rätta!

Det finns mycket att upptäcka i Borås förutom Borås Golfklubb. Välj "Se och göra" i menyn under Gäst, så finner du sevärdheter i Borås med omnejd.

Vita Vilan

I samarbete med Vita Vilan erbjuser vi ett lyxigt vandrarhems boende direkt vid första Tee

Vita Vilan har fem dubbelrum samt ett rum med 6 bäddar, kök för självhushållning , matsal och samlings rum

Villan är från 1902 men har totalrenoverats i lantlig stil som bevarar husets karaktär. Ett lyxigt vandrarhem som du kan boka på telefon 0760-51686

Länk till Vita Vilan

Camping med Husvagn/Husbil

Saltemad Camping

Borås centrala campingplats alldelses i närheten av Knalleland shoppingcenter, Borås Djurpark och Alidebergsbadet. Husvagnsplatser, tälplatser, småstugor, vandrarhem.

Telefon 033-353280. Saltemad Camping

Golfpaket

Vi samarbetar med nedanstående hotell som du kommer att trivas på och som gör det lilla extra när det kommer golfare till staden.

Quality Hotel Grand Borås

Förstaklasshotell mitt i stan. Restaurang och nattklubb. 158 rum, varav 4 är sviter. Telefon 033-7990000

Scandic Plaza Hotel

Förstaklasshotell i centrum med restaurang och bistro/pub. Utsikten från bubbelpoolen på takvårningen ger en härlig vy över hela Borås. 135 rum. Telefon 033-7858200.

Börshults Gård

Börshult Gård är perfekt för sällskapet som efter golfen vill koppla av i lantlig miljö. Gårdshotellet har anor från 1836 och är inrett i sekelskiftesstil. Koppla av med bastubad vid sjön, insup fågelsången och avsluta dagen med en god middag.

Comfort Hotel Jazz

Trivsamt familjehotell med med utmärkt läge i centrala Borås. Pub och restaurang. 97 rum.Telefon 033-7994500

Best Western Hotell Borås

Ett litet hotell med stor gästvänlighet och ett personligt engagemang. 52 rum och restaurang. Mitt i centrum med butiker och nattliv utanför dörren. Telefon 033-7990100