Partners

Som partner till Borås Golfklubb får du möjlighet att utnyttja den unika miljö och atmosfär som golfklubben erbjuder. Du exponerar ditt företag mot medlemmar, gäster och andra företag som besöker klubben och kan använda anläggningen för olika aktiviteter tillsammans med affärskollegor och personal. Årligen genomförs ett antal aktiviteter för våra partners som ger dig ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter. Ett partnerskap med Borås Golfklubb kombinerar nytta med nöje. Vi har en mängd olika exponeringsmöjligheter och alternativ på partnerskap. För att just ditt företag skall få ut så mycket som möjlig av partnerskapet skräddarsyr vi just efter dina önskemål. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vad vi har att erbjuda.

Företagsgolf

Framgångsrika företag är duktiga på att vårda relationer. För många har företagsgolf blivit ett självklart verktyg i detta arbetet. Härlig natur och avkopplande miljö gör golfen unik, det är i få andra sammanhang du har chansen att samla dina affärsbekanta under så många timmar och ha kul. Borås Golfklubb hjälper dig att forma dagen så att allt flyter utan onödiga avbrott.

På Borås Golfklubb kan du välja mellan två banor. Normalt genomförs företagsgolf med shotgunstart, vilket innebär att alla deltagarna placeras ut på olika hål, startar samtidigt och avslutar samtidigt. Förtäring och prisutdelning kan ske direkt efter avslutat spel. Max antal startande är 72. Vanligen spelar man singeltävling, men det är allt mer populärt med olika former av lagtävlingar med deltävlingar utefter banan.

Norra Banan: Passar alla och utmaningen är på och runt greenerna. Greenfee och resultatservice ingår.
Pris per deltagare: 450 kr (350 kr partner).

Södra Banan: Lite kortare och smalare än Norra Banan. Premierar raka slag och strategiskt tänkande. Lämplig för 18- eller 9-håls Företagsgolf. Greenfee och resultatservice ingår.
Pris per deltagare: 350 kr (250 kr partner).

Är du intresserad, kontakta Maria Blomqvist maria.blomqvist@borasgolfklubb.se mobil 0768-719112